Tailored Made Cooking!


ADproduction_gatit_slogan

 

 

Săptămâna aceasta ne pregătim intens pentru Cupa  Agențiilor La Gătit si am început prin a desena un logo nou ce integrează pasiunile noastre: producția publicitara si mâncarea.

Cupa începe pe 9 aprilie 2014 si noi vom fi prezenți acolo de miercuri pina vineri, va așteptam si pe voi cu bunătăți culinare, spectacole vizuale si fonice asa cum sade bine unei industrii creative.

Ca si in cazul proiectelor noastre de producție, vom tine cont de informațiile primite dar vom oferi cea mai buna soluție posibila. Indiferent de brief, dar si de ingredientul pe care trebuie sa li punem in valoare noi Tailored trained  chefs :Stefan Ciobanu, Mihai Kerim, Lucian Virtej si Maria Gheorghita, echipa Ad Production, vom croi un mix perfect de bunătăți pentru a bucura papilele gustative ale juriului.

Si cum fiecare Echipa va avea câte o probă culinară de o oră și 30 de minute în care trebuie să gătească un singur fel suntem siguri ca avem timp destul sa gătim ceva Fit to consumer needs! Trecând astfel mai departe către finala din 11 aprilie unde va trebui sa gătim cel mai gustos desert Tailored made-freshly baked:)