Solutions Partner

Croim după forma si măsura potrivite brand-ului tău!

Ne mândrim cu soluțiile pe care le oferim in cadrul evenimentelor la care participam in calitate de parteneri.

Proiectele noastre sunt pregătite in doua faze: întâi gândim, apoi dam in producție.

Pentru fiecare eveniment, la care am participat in calitate de Solutions Partner, am realizat proiecte speciale ce sunt menite sa arate cat de diverse sunt soluțiile pe care Ad Production le poate gândi, croi si implementa.

De la panouri de afișaj interactive sau simple pentru diferite scopuri: sisteme de afisare pentru scoruri si participanți, la branding de scena si diplome pe pelxiglass, produse cu destinații multiple: cuburi plexiglass  folosite ca măsuțe, mese stand; speaker desk; panourile din stiplex pentru mesajele conferințelor, la tocătoare de lemn cu mesaje in loc  de diplome si alte produse speciale.

Suntem pregătiți pentru provocări si dispuși sa încercam soluții creative netestate, avem capacitatea tehnica dar si imaginație, acesta este motivul pentru care partenerii noștri aleg sa lucram împreuna.

Tehnologia de ultima ora este atuul nostru in abordarea proiectelor speciale, care reprezintă ocazii unice de afirmare a creativității, abilitaților si priceperii dobândite de-a lungul timpului.