DESPRE NOI

Suntem croitori de productie publicitara, croim dupa forma si masura potrivite brand-ului tau,
intai gandim si apoi dam in productie.

In 2002 am început o poveste frumoasă, povestea Ad Production.

Si cum orice proiect frumos începe devreme, am avut si noi o perioada de ucenicie in industria producției publicitare. Am învățat ce înseamnă producția publicitara, care sunt pașii de urmat, de la proiectare la produs final, ne-am specializat si am crescut odată cu industria; si încă acumulam informații si încă ne perfecționam, dar afirmam ferm ca experiența acumulata ne ajuta sa livram calitate si soluții inovatoare croite pe măsura clienților, fie ca vorbim de Sign, POSM, Printing.

Prima data ne oprim la o discuție, măsuram nevoile si stabilim soluția potrivita. Abia apoi pregătim materialele si pornim echipamentele.

Suntem o echipa formata din ingineri proiectanți, ingineri de producție, graficieni si Art Directori, avem o echipa de artizani in ateliere ce produc pana in cele mai mici detalii proiectele propuse, avem supraveghetori cu centimetrul pe umăr si acele la purtător pentru detaliile finale.

La noi in atelier, clientul nostru intra  cu o idee, iar atunci când iese are un costum perfect potrivit produsului, campaniei, locației si proiectului dorit.

Proiectele noastre sunt pregătite in doua faze: întâi gândim, apoi dam in producție.

print indoor

print outdoor

produse de semnalistica (casete luminoase, litere volumetrice,standuri expozitionale)

POSM-uri (standuri de produse,mese samplig, shelfliner-e,wobler-e)


Misiunea

Obiectivul fiecarui proiect derulat de Adproduction este “creşterea business-ului clientului”. O confirmă succesul companiilor din portofoliul agenţiei, o confirmă standardul serviciilor şi al produselor oferite şi printre cele mai valoroase atuuri ale companiei, calitatea echipei.

Fie ca iți dorești materiale POSM, standuri expoziționale, branding de eveniment/magazin, imprimare digitala de mari dimensiuni, adaptare geo localizata, adaptarea proiectelor in funcție de tip de personalitate/temperamente, diferențiere de producție pe structuri diferite, producție pe forme diferite, productie pe materiale diferite, realizam produse tailor made to fit the customer needs!

 


Echipa

Suntem croitori de producție publicitara, croim după forma si măsura potrivite brand-ului tău!

Si pentru ca performanta nu se atinge doar vorbind, avem alături de noi o echipa profesionista si impresionanta atât ca pregătire cat si număr de oameni. Creativitatea, adaptabilitatea solutiilor, tehnologia si meticulozitatea ne definesc.

Avem Consilieri, ei evaluează si propun solutii valoroase pentru fiecare proiect.

Avem Ingineri proiectanți ce transforma idei in schițe, schițe in proiecte si proiecte in detalii tehnice finale.

Avem Art directori si Graficieni ce integrează principiile de culori si imagine si specificațiile clienților in proiectul final.

Atelierul nostru de producție va transpune in practica un plan, o imagine, o idee, va livra un produs final realizat in concordanta cu planul primit.

 

echipa_ad_production