Zilele Biz

Timp de o saptamana intre 10 si 14 noiembrie am fost partenerii uneia dintre cele mai interesante conferinte aplicate de pe Piata din Romania si anume am fost parteneri ai Zilelor Biz.

Parteneriatul Ad Production –Biz incepe sa devina o traditie si ne bucuram de fiecare data de sustinerea si implicarea celor de la Biz in cadrul proiectelor noastre aceasta fiind si ocazia nostra sa le multumim!

Si pentru ca ne-am dorit sa ne prezentam pe masura invitatilor din cadrul Zilelor Biz 14-nov Media & Marketing am pregatit un stand nou care sa fie reprezentativ pentru atentia la detalii, formele deosebite dar si insertiile de tehnologii si materiale speciale folosite in mod curent in munca noastra.

Si am zis sa fie un moment dulce si gustativ nu doar la nivel vizual, asa ne-am decis si am adus cu noi macarons, ca sa fim siguri ca impresia pozitiva persista precum gustul dulce al prajiturii.

Iar cum macarons sunt versatili, compozitia atat a cremelor cat si a biscuitelui poate suporta diferite asezonari si condimentari asa si produsele noastre pot fi asezonate/construitepe nevoile clientilor.

Pentru cei care ne-au vizitat am organizat si o competitie.  Vrem sale multumim celor care au gasit timp si inspiratie,in cadrul Zilelor Biz, sa ne scrie un gand despre productia publicitara.

Ne bucuram sa anuntam ca cele mai interesante 3 mesaje, pe care le vom premia asa cum am anuntat cu decorarea unui perete de birou.

Asadar, cele 3 mesaje castigatoare sunt:

1.”“Dressing the brand (productia e cea care imbraca, aduce in trend, pozitioneaza fashion kind brand-ul)” – Mihai Dumitrescu

2.“Innover c’est dans notre ADN” – Mihaela Dobre

3. “Visam cand suntem copii.
Visam din ce in ce mai putin cand devenim adulti.
Oamenii din publicitate realizeaza ziua ce viseaza noaptea.
Adultii va sunt recunoscatori ca ii aduceti inapoi in copilarie”- Ioana Prodan

Felicitari castigatorilor si multumim inca o data tuturor pentru implicare!

IMG_0496

IMG_0478