“Standurile Ardealul ” – Standuri cu Fainosag!

Standurile Ardealul, standuri mestesugite  pe carton.

Cum a inceput povestea:

Am primit de la oameni faini o cantitate impresionanta de cutii de pate pregatite de vinzare impreuna cu provocarea: sa le facem vizibile, sa fie cat mai faine, sa incapa  cat mai multe si sa fie in costuri faine!
Am dat la degustat in fiecare departament sa vedem de unde apare ideea potrivita , iar apoi ne-am strans la o felie de vorba sa discutam solutiile gasite.

De acolo am iesit cu display-ul perfect adaptat nu doar pentru forma produsului dar si sustinerii unui numar impresionant de cutii tinind cont de materialul standului: carton cu print direct. Astfel ca un stand poate sustine  aproximativ 60kg:) de Fainosag!

Un stand de carton ce avea sa fie branduit colorat si pregatit de expunere, dar si un stand usor de montat si transportat in fiecare locatie.

Au fost proiectate 2 modele asa cum vedeti in pozele de mai jos, si au fost realizate 1050 de bucati gata de expunere in magazine.

Gandite de noi, proiectate de noi, mock-up-uri si productie tot de la noi, cu print direct pe carton, la rezolutie foto.

Ne mindrim ca reusim sa acoperim toata gama  de display-uri pentru in store: carton/pvc/mdf/plexiglass.

Acoperim toate segmentele si ne mulam pe toate bugetele, de la low cost  la premium.
aredealul fbVa astepam cu produsele si proiectele voastre sa ne provocati sa trecem la treaba!

Croim solutia potrivita fiecarui brand cu Fainosag Desigur!